Ross Brawn:A Ferrari még nem zárta ki Alonso szerződtetését

B Dániel
A HONDA csapatfőnöke Ross Brawn másképp értelmezi a Ferrari elnökének szavait miszerint, hogy az olasz csak azt zárta ki,hogy megvalósuljon a Raikkönen Alonso páros azt nem, hogy egyszer  a 2x világbajnok az olasz gárdában versenyezzen.
 
Alonsot már tavaly is össze hozták az olasz gárdával, de idén most azután hozták újra elő, hogy Felipe Massa az első két versenyen nem szerzett pontot és esetleg emiatt felbonthatják elöbb a szerződését (2010-ig szól a szerződése) a Ferrarinál.

"Az elnök megjegyzése érdekes volt. Nem mondta, hogy Alonso sosem fog a Ferrarinál vezetni, hanem azt mondta, nem lenne ésszerű Fernandót és Kimit egy csapatba tenni"- nyilatkozta a Ferrari egykori technikai igazgatója az El Pais című lapnak, majd hozzátette, szerinte sem helyes dolog két szupersztárt egymás mellett tudni. "Az én tapasztalatom azt mondja, sokkal jobb egy nagyon jó első számú pilóta és egy második számú versenyző, hogy támogassa előbbit." - mondta Ross Brawn.

"Nézzék csak meg a Forma-1 történetét. Senna és Prost, Alonso és Hamilton esetében ugyancsak komoly problémák merültek fel és az ilyen dolgokra nincs megoldás"- tette hozzá a Honda csapatfőnöke, aki jelenleg azon dolgozik, hogy a japán istállóból versenyképes alakulatot faragjon, amely a legjobb pilóták számára is vonzó lehet.

Címkék: ferrari alonso brawn

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dick assman 25 2008.05.08. 23:04:28

őszinténs zólva kedvenc csapatom a ferrari, és alonsot utálom mint a szart. Beképzelt barom aki mindig mást hibáztat mindenért. Ha ő bekerül a Ferrariba az nagy csalódás lenne...
És sztem Massa igenis jó versenyző még ha az első futamok enm si mentek jól. És sztem összeszoktak Raikkönenel... legalábbis nincs köztük próbléma...
Ennyi mondandóm.. bye

DaniKa 2008.05.09. 10:06:09

Alonso nem is hibáztat mindenkit ez hülyeség !!!!!!

B Dániel · http://szaguldocirkusz.blog.hu/ 2008.05.09. 10:06:44

jó lenne ha finomabb kifejezéseket használnál!
kössz

Facebook

Címkék

2013 (2) alonso (5) bemutató (3) bull (3) csapatok (2) f1 (11) fernando (2) ferrari (5) forma1 (6) futam (2) időmérő (2) kanada (2) kép (2) kimi (2) lotus (3) mark (2) mclaren (2) mercedes (4) michael (2) monaco (2) nagydíj (2) nico (3) raikkönen (2) rb9 (2) red (3) renault (2) rosberg (2) sauber (3) schumacher (2) sebastian (2) teszt (2) vettel (2) webber (2) Címkefelhő

 

Szerzők

süti beállítások módosítása