Ismét felgyúlnak a piros lámpák - tesztek és bemutatók 2015

B Dániel

Csütörtök délután véget ér a királykategória fanatikusainak számára a holt szezon, ugyanis ezen a napon végre hivatalosan is megmutatja magát az első jelölt. Az immáron Honda erőforrásokkal hajtott McLaren nyitja a sort, és - hacsak nem tér vissza valamelyik tavalyi sereghajtó a csődeljárásból - minden valószínűséggel az első tesztet kihagyó Force India fog utoljára debütálni.

5redligth.jpg

Azonban eddig sem maradtunk információk hiányában: több morzsa is esett a markunkba. Legutóbb a Lotus közölt modellezett képeket az idei gépükről, de ugyancsak így tett a Williams istálló is, illetve nyilvánosságra hozta átmeneti autóját a végleges, megújult festésükkel a Force India (a képek a csapatok neveire kattintva érhetőek el).

Három hivatalos teszt áll majd a csapatok rendelkezésére, mindegyiküknek Spanyolország fog majd otthont adni, azonban 2:1 arányban osztozik majd Jerez és Barcelona, az utóbbi javára. Lesznek akik csak a teszt-sorozat első szakaszának helyéül szolgáló jerezi aszfaltcsíkon rántják majd le a leplet az idei konstrukciójukról, többségük az első napon, de a Toro Rosso és a Williams már egy nappal előtte megcsodálható lesz.

McLaren Honda

Január 29.

mclarenhon.png

Scuderia Ferrari
Sauber
Január 30.

sferr.png

Scuderia Toro Rosso
Williams
Január 31.

strwilll.png

Mercedes AMG, Lotus F1
Red Bull Racing
Február 1.

mrl.png

Force India

Február 19.

fi.png

 

Tesztek
Február 1-4. Jerez, Spanyolország
Február 19-22. Barcelona, Spanyolország
Február 26. - Március 1. Barcelona, Spanyolország
Címkék: f1 bemutatók forma1 tesztek 2015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Címkék

2013 (2) alonso (5) bemutató (3) bull (3) csapatok (2) f1 (11) fernando (2) ferrari (5) forma1 (6) futam (2) időmérő (2) kanada (2) kép (2) kimi (2) lotus (3) mark (2) mclaren (2) mercedes (4) michael (2) monaco (2) nagydíj (2) nico (3) raikkönen (2) rb9 (2) red (3) renault (2) rosberg (2) sauber (3) schumacher (2) sebastian (2) teszt (2) vettel (2) webber (2) Címkefelhő

 

Szerzők

süti beállítások módosítása