Bemutatkozott a Lotus E21

B Dániel

A rövid és egyben totálisan egyhangú felvezetés után pillanatok alatt lekerült a lepel a Lotus vadonatúj versenygépéről. Egyelőre azonban a vadonatúj kifejezést csak idézőjelesen érthetjük, hiszen a csapat az idei bemutatón bejátszotta ugyanazt, mint három évvel ezelőtt. Akkor a 2009-es modellt mutatták be "áttemperázva" egy frissített orrkúppal, és csak másnap a téli tesztek első napján mutatta meg magát az új gép. Hasonlóan jártunk az idei premieren is, ugyanis az autó szinte minden egyes porcikájában megegyezik a tavalyival, így a tényleges fejlesztések csak az első téli teszten, Február 5-én kerülnek leleplezésre.

443.jpg

Addig is, íme a piros felületekkel megtépázott E20-as gép:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Címkék

2013 (2) alonso (5) bemutató (3) bull (3) csapatok (2) f1 (11) fernando (2) ferrari (5) forma1 (6) futam (2) időmérő (2) kanada (2) kép (2) kimi (2) lotus (3) mark (2) mclaren (2) mercedes (4) michael (2) monaco (2) nagydíj (2) nico (3) raikkönen (2) rb9 (2) red (3) renault (2) rosberg (2) sauber (3) schumacher (2) sebastian (2) teszt (2) vettel (2) webber (2) Címkefelhő

 

Szerzők

süti beállítások módosítása