Schumacher: Ez része a játéknak

B Dániel

Michael Schumacher egy gyengébb rajtot követően ott tudott maradni a második helyen, és minden esélye meg volt arra, hogy visszatérése óta először, felállhasson a dobogóra, azonban a sors kibabrált vele. Egy rosszul rögzített kerék miatt kénytelen volt feladni a versenyt.

Itt már hiába mutogatott a szerelő -  @ formula1.com


Schumacher előtt ekkora lehetőség még nem adódott arra, a 2010-es visszatérése óta, hogy újra felállhasson a dobogó egyik fokára. Az autó nagyon gyors volt, ő is nagyon jól ment, azonban ez mind hiába, az első kiállása alatt, rosszul rögzítették a jobb első kereket, így nem sokkal azután, hogy kihajtott a boxból, leállni kényszerült.

"Először is szeretnék gratulálni az egész csapatnak. A Mercedes-Benznek, és természetesen Nicónak, aki fantasztikusan teljesített a rajttól kezdve egészen a leintésig. Nagyszerű munkát végzett, ma és tegnap is, tényleg nagyon örülök a győzelmének." mondta Schumacher.

Véleményem szerint a Mercedes jó tempója a hűvös időjárásnak volt köszönhető, így úgy gondolom, hogy csak átmenetileg szűntek meg a gumi problémáik, azonban joggal örülhet a hétszeres világbajnok, hiszen ha ilyen tempóban haladnak tovább, idén végre lesz esélye arra, hogy elcsendesítse az őt kritizálókat.

"Ami az én versenyemet illeti, a jobb első kerék lejött a helyéről, az első kiállásomat követően, és mivel nem akartam, hogy nagyobb károkat szenvedjen az autó, inkább leálltam a fűre. Azonnal éreztem, hogy valami baj van, főleg a hármas kanyarban, amikor is terhelés alá került az autó jobb oldala."

"Természetesen, ez nagyon szerencsétlenül jött ki, szép versenyt futhattunk volna, és sajnálom a srácokat, akik keményen dolgoznak az autón, hogy az a lehető legjobb lehessen., de mindannyian tudjuk, hogy ez része a játéknak.

Címkék: mercedes f1 schumacher vasárnap forma kínai michael rosberg kerék nagydíj box nico futam

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Címkék

2013 (2) alonso (5) bemutató (3) bull (3) csapatok (2) f1 (11) fernando (2) ferrari (5) forma1 (6) futam (2) időmérő (2) kanada (2) kép (2) kimi (2) lotus (3) mark (2) mclaren (2) mercedes (4) michael (2) monaco (2) nagydíj (2) nico (3) raikkönen (2) rb9 (2) red (3) renault (2) rosberg (2) sauber (3) schumacher (2) sebastian (2) teszt (2) vettel (2) webber (2) Címkefelhő

 

Szerzők

süti beállítások módosítása